scooterverzekering bromfietsverzekering snorfietsverzekering berekenen, vergelijken en direct afsluiten

Ben jij op zoek naar een goede en goedkope Scooterverzekering / Bromfietsverzekering / Snorfietsverzekering?

Dan ben je bij ons aan huis juiste adres. Een scooterverzekering zonder verrassingen, en je wil natuurlijk niet teveel betalen.

scooterverzekering bromfietsverzekering snorfietsverzekering

Welke dekking?

De eerste vraag is natuurlijk, welke dekking je wilt voor je scooterverzekering bromfietsverzekering snorfietsverzekering? Er zijn meerdere mogelijkheden waar je uit kunt kiezen van alleen WA, inclusief diefstal en ook inclusief aanrijding. Welke dekking het beste is voor het verzekeren van je scooter, bromfiets of snorfiets is afhankelijk van onder andere de leeftijd en de waarde van het voertuig en welke risico's je wel en niet zelf wilt lopen. Mocht je twijfelen over de te kiezen dekking, neem dan contact met ons op. Hieronder leggen we de verschillende dekkingsvormen verder uit.

WA + Beperkt Casco (of WA+ of WA Extra)

Wanneer je op zoek bent naar een wat uitgebreidere dekking voor je verzekering, dan kun je naast de WA-dekking ook de beperkt cascoverzekering afsluiten. Je bent dan tevens o.a.

WA + Casco (of All-Risk)

De meest complete dekking die je voor je motorrijtuig kunt afsluiten is de WA + Cascoverzekering (soms ook wel genoemd All-Risk).

goedkope scooterverzekering bromfietsverzekering snorfietsverzekering berekenen, vergelijken en afsluiten

Eigen Risico

Belangrijk is om te kijken naar het eigen risico dat van toepassing is op je Scooterverzekering. Bij de dekkingen WA+Beperkt Casco en WA+Casco is vaak sprake van een standaard eigen risico.

Aanvullende dekkingen

Je kunt, naast de hierboven besproken dekkingen, ook kiezen voor een of meerdere aanvullende dekkingen op je Motorverzekering. We zullen hieronder de mogelijkheden bespreken.