woonpakketverzekering berekenen, vergelijken en direct afsluiten

Je belangrijke woonverzekeringen in 1 woonpakket!

Ben je op zoek naar een voordelige woonpakketverzekering? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het woonpakket kan bestaan uit een opstalverzekering, inboedelverzekering en aansprakelijkheidsverzekering. Dit is eventueel uit te breiden met een kostbaarhedenverzekering of een buitenhuisdekking.

goedkoop woonpakket vergelijken inboedelverzekering opstalverzekering

Welke verzekeringen?

De woonpakketverzekering kan uit een aantal verzekeringen bestaan. Of je ze allemaal nodig hebt hangt af van je persoonlijke situatie. Wanneer je een huurwoning hebt, zul je geen opstalverzekering nodig hebben. Als je huiseigenaar bent is deze verzekering juist weer heel erg belangrijk. Maar ben je eigenaar van een appartement (recht), dan is de opstalverzekering vaak geregeld via de VVE (Vereniging van Eigenaren). Twijfel je over welke verzekeringen je wel en niet wilt in je pakket, neem dan contact met ons op. Hieronder staan een aantal mogelijke verzekeringen beschreven.

Inboedelverzekering

De inboedel is de verzekering voor het alle spullen die je in huis hebt. Of je nu eigenaar bent van de woning of je bent huurder, je hebt in beide gevallen inboedel, dus een inboedelverzekering is belangrijk.

Opstalverzekering | Woonhuisverzekering

De opstalverzekering of woonhuisverzekering is de verzekering voor het huis dat je in eigendom hebt. Je huis is een belangrijk bezit en dus wil je dat dit goed verzekerd is.