Goedkope kampeerautoverzekering online premie berekenen, vergelijken en afsluiten

 

Goed verzekerd met een voordelige en complete Kampeerautoverzekering!

 

Een kampeerauto is vaak een belangrijk bezit. Je wilt ervan genieten als je op vakantie gaat. Maar er kan natuurlijk ook wel eens wat mis gaan.

In zulke gevallen is het fijn als je goed verzekerd bent. Je kunt hier je Kampeerautoverzekering zelf samenstellen naar je eigen wensen. Vergelijk meerdere maatschappijen zodat je de best passende verzekering voor jezelf regelt. Hieronder leggen we je uit wat een kampeerautoverzekering allemaal behelst. Wil je direct vergelijken en afsluiten? Klik dan hieronder op de button om direct je premie te berekenen.

Kampeerautoverzekering

Welke dekking?

De eerste vraag is natuurlijk, hoe wil je je kampeerauto verzekeren? Er zijn meerdere mogelijkheden. Hieronder leggen we de verschillende dekkingsvormen verder uit.

WA + Beperkt Casco (of WA+ of WA Extra)

Wanneer je op zoek bent naar een wat uitgebreidere dekking voor je autoverzekering, dan kun je naast de WA-dekking ook de beperkt cascoverzekering afsluiten.

WA + Casco (of All-Risk)

De meest complete dekking die je kunt afsluiten is de WA + Cascoverzekering (soms ook wel genoemd All-Risk).

goedkope kampeerautoverzekering vergelijken berekenen en online afsluiten

 

Eigen Risico

Belangrijk is om te kijken naar het eigen risico dat van toepassing is op je autoverzekering. Bij de dekkingen WA+Beperkt Casco en WA+Casco is vaak sprake van een standaard eigen risico. Dit eigen risico kan ook verlaagd worden als je naar een aangesloten hersteller gaat bij schade. Maar dit eigen risico kan ook worden verhoogd als je je schade laat maken bij een niet aangesloten hersteller. 

Verder kun je eventueel ook kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico.

Aanvullende dekkingen

Je kunt, naast de hierboven besproken dekkingen, ook kiezen voor een aanvullende dekking. We zullen hieronder de mogelijkheden bespreken.