bestelautoverzekering, bestelauto, verzekeren

Onbezorgd aan de slag met een goede en goedkope Bestelautoverzekering!

Je bestelautoverzekering is belangrijk voor het uitoefenen van je beroep. Je wil dus verzekerd zijn zonder verrassingen, en je wil vanzelfsprekend niet teveel betalen.

Welke dekking?

De eerste vraag is natuurlijk, wat voor dekking wil je voor je bestelautoverzekering? Er zijn meerdere mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Welke dekking het beste is, bepaal je natuurlijk zelf. Dit is onder andere afhankelijk van de leeftijd van het voertuig, de waarde en of je zelf de financiële middelen hebt om de bestelauto te vervangen, want vaak is de bestelauto belangrijk om je werk te doen. Mocht je twijfelen over de te kiezen dekking, neem dan contact met ons op. Hieronder leggen we de verschillende dekkingsvormen verder uit.

WA + Beperkt Casco (of WA+ of WA Extra)

Wanneer je op zoek bent naar een wat uitgebreidere dekking voor je autoverzekering, dan kun je naast de WA-dekking ook de beperkt cascoverzekering afsluiten.

WA + Casco (of All-Risk)

De meest complete dekking die je kunt afsluiten is de WA + Cascoverzekering (soms ook wel genoemd All-Risk).

goedkope bestelautoverzekering berekenen, vergelijken en direct afsluiten

Eigen Risico

Belangrijk is om te kijken naar het eigen risico dat van toepassing is op je bestelautoverzekering. Bij de dekkingen WA+Beperkt Casco en WA+Casco is vaak sprake van een standaard eigen risico. Dit eigen risico kan ook verlaagd worden als je naar een aangesloten hersteller gaat bij schade. Maar dit eigen risico kan ook worden verhoogd als je je schade laat maken bij een niet aangesloten hersteller. 

Verder kun je eventueel ook kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico.

Aanvullende dekkingen

Je kunt, naast de hierboven besproken dekkingen, ook kiezen voor een of meerdere aanvullende dekkingen. We zullen hieronder de mogelijkheden bespreken.

Pechhulpdekking

Je kunt ook een pechhulpdekking toevoegen aan je verzekering. Je hebt hier de keuze voor een dekking voor Europa of Nederland.