Doorlopende Reisverzekering
Weten waar je aan toe bent met een goede en goedkope Reisverzekering!

Middels onze rekenmodule kun je direct de premie voor je doorlopende reisverzekering berekenen en vergelijken. je ziet automatisch de goedkoopste aanbiedingen die aan je wensen voldoen.

Je kunt online ook de polisvoorwaarden van de reisverzekering vergelijken. Uit onderzoek blijkt dat losse reisverzekeringen vaak worden vergeten of op het laatste moment nog moeten worden afgesloten. Onverzekerd op reis gaan kan heel nadelig uitpakken.

En denk je er wel eens aan als je een weekendje weg gaat om een verzekering af te sluiten? De oplossing: Een Doorlopende Reisverzekering. Je hoeft dan nergens meer aan te denken. Eenmalig een Doorlopende verzekering afsluiten en je bent het gehele jaar verzekerd.

Er zijn al verzekeringen vanaf een paar euro per maand, dus daar hoe je het niet voor te laten.
 

Wil je een verzekering met werelddekking of heb je voldoende aan een europadekking? Is een wintersportdekking belangrijk? Of misschien heb je wel andere specifieke wensen voor je verzekering, dit kun je allemaal opgeven in onze vergelijkingsmodule. Wanneer je al je wensen hebt ingevuld, zal het rekenprogramma je de aanbiedingen laten zien die voldoen aan je wensen.

Je kunt dan online je reisverzekering afsluiten, of een offerte via e-mail aanvragen.

goedkope reisverzekering berekenen vergelijken online afsluiten