Goedkope Autoverzekering

De goedkoopste autoverzekering online zelf regelen. Ben je op zoek naar een goedkope autoverzekering? Uwverzekeringenonline.nl.

Goedkope Autoverzekering 

Bereken en Vergelijk zelf de premies. Wat kun jij besparen? De goedkoopste autoverzekering kun je nu eenvoudig zelf berekenen. Vergelijk tientallen verzekeringsmaatschappijen via onze website. De premies van autoverzekeringen zijn de afgelopen jaren erg gedaald. De laatste tijd is er weer de trend van verhoging van de premies. Betaal jij nog steeds teveel voor je autoverzekering? Regel dan nu eenvoudig online je goedkope autoverzekering via Uwverzekeringenonline.nl.

Via onze website kun jij je autoverzekering berekenen, vergelijken (zowel de premie als de polisvoorwaarden) en de autoverzekering online aanvragen. Tevens zorgen wij voor opzegging van je huidige autoverzekering. Download daarvoor onze opzegbrief. Je kunt voor je autoverzekering kiezen uit 3 dekkingen. WA (wettelijke aansprakelijkheid), WA+beperkt casco (oftewel WA+ of WA-extra), WA+casco (oftewel all-risk). De te kiezen dekking is onder andere afhankelijk van de leeftijd en de waarde van de auto, maar uiteraard ook welke risico's je zelf wel en niet wilt lopen met je auto.

Goedkope autoverzekering berekenen vergelijken

De goedkoopste autoverzekering is niet per definitie de beste autoverzekering. Door de online vergelijking van de polisvoorwaarden kun jij eenvoudig beslissen welke autoverzekering het beste past bij jouw wensen.

Na de daling van de laatste jaren is er de laatste maanden sprake van een stijging van de premies, voornamelijk ingegeven door het ingrijpen van De Nederlandse Bank. Door de forse verlagingen van de premies, werden een aantal autoverzekeringen namelijk onder de kostprijs aangebonden. Hierdoor werd verlies geleden op deze autoverzekeringen. Er zijn zelfs aanbieders failliet gegaan. Dit heeft nadelige gevolgen gehad voor verzekerden die een schade hadden geclaimd. Daarom heeft DNB zich hiermee bemoeid en diverse verzekeraars opgedragen de premies te verhogen zodat een financieel stabiele verzekeraar ontstaat.

Direct je autoverzekering afsluiten? Klik dan op de button hieronder om te starten met de berekening.