10-11-2017

Bespaar ook op je verzekeringen door te vergelijken. Tot honderden euro’s per jaar besparen door je lopende verzekeringen tegen het licht te houden, maar hoe werkt het precies? Dat leggen we je in deze blog uit.

Lopende verzekeringen

Gemiddeld heeft een huishouden in Nederland 7 verzekeringen. We zijn in Nederland wel een goed verzekerd land. We betalen gemiddeld € 4.090,-- per jaar aan verzekeringspremies. Dat is gemiddeld € 340,-- per maand per persoon. Dat vertegenwoordigd toch een behoorlijk deel van de vaste maandelijkse kosten. Als je hier op kunt besparen is dat natuurlijk mooi meegenomen.

Besparen
Hoe kun je besparen op je verzekeringspremies? Als eerste natuurlijk door te kijken of je geen dubbele verzekeringen hebt of overbodige verzekeringen hebt afgesloten. Hou goed tegen het licht wat je risico’s zijn en welke verzekeringen je wel en niet nodig hebt. En als je dan hebt bepaalt welke verzekeringen wel nodig zijn, dan is het verstandig om de verzekeringen die je hebt ook eens goed te herzien. Is de dekking nog wel goed? Wat zijn de premies? En vervolgens kun je eenvoudig zelf gaan vergelijken. Hoe het vergelijken in zijn werk gaat leggen we verderop in deze blog uit.

.

Pakketverzekering
Vaak zie je pakketverzekeringen bij een verzekeringsmaatschappij. Het voordeel is dat je pakketkorting krijgt, maar het nadeel is dat je niet voor elke verzekering de voordeligste aanbieder hebt. De verzekeringsmaatschappij kan wel een voordelige autoverzekering hebben, maar de inboedel- en woonhuisverzekering kunnen wel veel te duur zijn of qua voorwaarden niet concurrerend.

 

Je hebt tegenwoordig ook adviseurs, dat kunnen wij ook, die een pakketverzekering kunnen samenstellen met daarin meerdere verzekeringsmaatschappijen. Het voordeel van dit soort pakketten is dat je voor elke verzekering de beste verzekering tegen de laagste premie kunt selecteren en samenbrengen in 1 pakket, terwijl je daar dan ook nog pakketkorting over krijgt. Zo weet je dat je het beste totaalpakket hebt. Je kunt natuurlijk ook voor elke verzekering apart een vergelijking maken.

 

Verzekeringen Vergelijken

Onze website is volledig ingeregeld om online verzekeringen te vergelijken en af te sluiten. Van autoverzekering, bestelautoverzekering, scooterverzekering tot woonpakket, je kunt voor elke verzekering meerdere aanbieders met elkaar vergelijken. Niet allen qua premie, maar ook op polisvoorwaarden. Je vult bij een voertuig het kenteken in waardoor de voertuiggegevens al automatisch worden verzameld, daarna geef je je persoonlijke gegevens in. Op basis van al deze gegevens worden meerdere verzekeringsmaatschappijen met elkaar vergelijken en zie je de voordeligste aanbieders. Je kunt vervolgens ook eenvoudig de polisvoorwaarden met elkaar vergelijken.
 

Links vergelijkingen

Op onze website kun je de diverse links voor vergelijkingen ook vinden. Hierin vermelden wij alvast de meest gebruikte:

Autoverzekering vergelijken
Bestelautoverzekering vergelijken
Scooterverzekering vergelijken
Motorverzekering vergelijken
Oldtimerverzekering vergelijken
Woonpakketverzekering vergelijken