Autoverzekering Bonus Malus

De Bonus Malus, oftewel BM staat voor korting die je krijgt op de premie van je autoverzekering.

Autoverzekering Bonus Malus

Autoverzekering Bonus Malus: Je kunt al instappen bij 65% korting. Indien je daarna een aantal jaren schadevrij rijdt, kan de korting oplopen tot wel 80%. Via onderstaande module kun je niet alleen de premie, maar ook de polisvoorwaarden vergelijken. Geef in de rekenmodule je gegevens in en bereken je autoverzekering.

Indien je de vergelijking voor de autoverzekering hebt gemaakt, kun je de voorwaarden met elkaar vergelijken. In deze polisvoorwaarden staat de BM-ladder (Bonus Malus ladder), hiermee kun je zien wat het effect is van een schade op je korting en dus ook op de premie voor je autoverzekering.

Het aantal schadevrije jaren, dat van toepassing is op de autoverzekering, dit bepaalt de bonus malus, wordt opgehaald uit het centrale datasysteem (Roy-Data). In dit systeem heeft je vorige maatschappij je opgebouwde schadevrije jaren vermeld. Indien je een nieuwe aanvraag doet, kun je in de aanvraag het aantal schadevrije jaren ingeven.

Vul al je gegevens in en je ziet wat je kunt bespreken. Je kunt daarna online een offerte aanvragen of direct de autoverzekering afsluiten. Je ontvangt dan een e-mail met daarin de voorlopige dekking (indien het risico dit toelaat).

bereken en vergelijk online je premie autoverzekering